Despre noi

Invitatii de nunta handmade si seturi complete

Glamour si eleganta … pentru un cuplu cu mult bun gust si rafinament!

         O nunta realizata in stil elegant poate fi conceputa pas cu pas. Va veti aminti mereu cu drag detaliile cheie ale nuntii voastre. Tocmai pentru ca va fi originala.

         Iar noi va putem va vom incanta privirea  cu tot ceea ce tine de papetaria de nunta. Culori armonios combinate, modele variate, creativitate si implicare pentru a obtine ceva unic, ceva non-conformist sau clasic si elegant, asta este ceea ce facem… incercam sa va indrumam pentru ca voi sa aveti elementele care conduc spre o nunta reusita, a carei detalii vor face diferenta, armonie a culorilor si finete care sa va reprezinte cuplul cat mai bine.

         Avantajul invitatiilor de lux este faptul ca sunt complet personalizabile. Puteti visa la ceva inedit, iar noi vom incerca sa va implinim ideea. Designul unei invitatii trebuie sa fie desavarsit, voi putand alege oricare din modele de invitatii de nunta deja create…  sau deoarece sustinem ideea ca fiecare cuplu sa aiba o invitatie de nunta unica si originala, acceptam orice combinatie dintre modele deja create de noi sau realizarea unei invitatii de nunta conform specificatiilor voastre. Implicati-va si noi vom incerca sa transpunem faptic ideea, pentru ca ceea ce decurge din creativitatea realizarii modelului dorit – permite invitatilor sa deduca faptul ca vor lua parte la un eveniment organizat de un cuplu care are incredere in el si in lucrurile pe care le realizeaza pentru a fi diferit de ceilalti – in modul cel mai elegant si creativ. Puteti astfel asista la procesul creativ.

         Adaugand cateva note originale, putem schimba o invitatie de nunta obisnuita in ceva foarte specific voua, ceva care sa va caracterizeze, un model unicat. Putem realiza o invitatie originala care sa captureze esenta relatiei voastre, adaugand o nota de unicitate, iar astfel invitatii vostri vor fi surprinsi si placut impresionati de faptul ca … sunt altfel de invitatii … realizate manual.

         Alegerea culorii invitatiei de nunta poate constitui o adevarata provocare si este un detaliu aparent minor care poate avea un efect major asupra originalitatii invitatiilor. Un model deosebit de invitatie de nunta adauga o nota de eleganta nuntii, pentru ca este prima impresie a evenimentului ce va urma.

         Papetaria pentru nunta trebuie sa fie completa, de aceea in atelierul nostru realizam seturi complete din oricare model de invitatie doriti, in orice combinatie de culori. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate, iar standardul ridicat este mentinut in procesul creativ. Puteti opta pentru cartoane fin sidefate sau mate, de diferite gramaje. Putem sa va incantam cu: meniuri, numere de masa, plicuri de bani, carduri de masa, carduri de confirmare, cutiute, etichete pentru sticlute sau pentru candy bar. Putem accesoriza gama completa cu fundite, panglici, fluturasi, catarame, perle, cristale Swarovski sau strasuri. Putem realiza invitatii haioase sau super elegante, invitatii de nunta retro, cu dantela sau romantice, simple, cu fotografie sau complexe, cu motive florale sau inimioare, insa in orice caz - superbe. Putem aborda orice tema a nuntii si orice combinatie de culori. Acesta este avantajul invitatiilor de nunta realizate manual. Faptul ca putem combina stilul dorit si designul artistic, pentru rezultatul cel mai aproape de sufletul vostru.

         Detaliile nuntii voastre sunt cele care fac diferenta!

         ​Cu drag,

                     Amalia

 

Etichete Candybar

orice tematica

Recuzita Photobooth

buze,mustati,mesaje

Pernute verighete

personalizate