Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amalex79/alias/adorabil.ro/catalog/view/theme/pav_foodstore/template/common/header.tpl on line 307Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/amalex79/alias/adorabil.ro/catalog/view/theme/pav_foodstore/template/common/header.tpl on line 329

Cum comand

1. Astfel:

a) trimiteti un mail la info@adorabil.ro cu: numele, telefonul dvs., adresa de livrare si  produsele dorite.

b) daca aveti nevoie de indrumari, telefonati la  0743/190.830

c) online prin varianta Comandă  iar  in partea stanga sau dreapta sus  va aparea Cosul de cumparaturi.

 

Cui ne adresam?

Realizam invitatii si accesorii de nunta atat pentru cuplurile din tara cat si pentru cele din strainatate. Ne desparte o zi distanta de curier, oriunde in Romania sau 3 zile distanta oriunde in Europa - dupa momentul realizarii produselor.

 

Beneficiem de REDUCERI / PROMOTII?

DA!!!

- DISCOUNT 10 % pentru completare SET handmade: pentru completarea setului de invitatii - cu meniuri, numere de masa, plicuri de bani, etichete, scadeti reducerea din pretul acestora (indiferent daca plasati deodata cu invitatiile comanda sau nu)

- DISCOUNT de 5 % din valoarea totala, daca alegi sa platesti comanda integral in avans

- BONUS - tiparirea si asamblarea GRATUITE la toate creatiile handmade

 

Disponibilitatea produselor

Produsele handmade se realizeaza la comanda, in functie de doleantele dvs. Stocul fizic la cartoane si accesorii si termenul de livrare o sa va fie comunicat prin mail de catre echipa de vanzari in cel mai scurt timp. 

Adorabil.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produsele sau serviciile pe care nu le poate onora din diverse motive sau ale caror costuri sunt eronat afisate. Daca s-a facut vreo plata pentru servicii / produse neonorate, clientul va primi inapoi sumele achitate.

 

Comanda minima dintr-un model este de 50 de bucati.

 

Care este procesul unei invitații?

Plasati comanda, trimiteti textul in format editabil / word, realizăm macheta grafica,  așteptăm aprobarea dvs. dupa verificarea textului, realizam comanda si expediem coletul. Dupa confirmarea bunului de tipar invitatiile vor fi personalizate, iar responsabilitatea corectitudinii textului va apartine. Daca doriti suplimentarea unei comenzi anterioare, cantitatea minima este de 30 de invitatii. Daca trimiteti textul sub forma unei imagini, costul pentru a scrie noi textul este de 30 lei sau il pregatiti dvs. in format editabil.

 

Tiparirea si asamblarea sunt gratuite?

DA, tiparirea si asamblarea sunt gratuite. 

 

Se poate schimba culoarea unei invitatii?

DA, la creatiile handmade, putem modifica orice doriti: culori ale cartoanelor sau plicurilor, caracterul cartonului: sidefat sau mat, textura acestuia, nuantele panglicilor, accesoriile.

La invitatiile de nunta standard (de catalog), nu se poate schimba nimic - cu exceptia textului tiparit.

 

Se poate face un model la comanda, chiar daca nu este pe site?

DA, asteptam propunerile si ideile dvs. si vom creea modelul care sa va reprezinte. De regula, acest serviciu este disponibil doar in extrasezon.

Costul pentru acest serviciu de design variaza, in functie de ceea ce presupune modelul dorit de dvs. Solicitati detalii si va facem  o cotatie de pret corespunzatoare.

 

Cat dureaza livrarea produselor?

a) Invitatiile de nunta  standard / de catalog, pleacă de la noi în 1-3 zile, dupa bunul de tipar.  

b) Invitatiile handmade le realizăm în 1 - 14 zile,   în funcție și de urgența si cantitatea dorita. Pentru urgentarea comenzii pana la 5 zile, se percepe taxa in valoare de 150 lei. Numarul de zile incepe de la momentul cand ne dati bunul de tipar.

c) Accesoriile de nunta, în funcție de disponibilitate - se livrează în 1 - 10 zile.  

Obtineti informații despre durata livrării unui anumit  produs, ori telefonic ori pe mail. Diferă de la un articol la altul. 

 

Cat costa transportul prin curier rapid?  

Costurile poștale vă revin si sunt in valoare de aprox. 30 lei pentru un colet.

(Tariful este valabil pentru zonele principale si se refera la costul pentru coletele cu greutate de 1  kg. Pentru coletele ce depasesc 1 kg, costul urca cu aprox. 1.5 lei / kg. Pentru unele localitati mici, este posibil sa se calculeze kilometri aditionali, va dam detalii suplimentare - daca se percep costuri suplimentare per kilometru.)

International, coletul se poate trimite contra sumei de 100 lei (difera in functie de tara si greutate) si transportul dureaza cca 10 zile lucratoare. Plata coletului care se expediata in strainatate, se face integral in avans. 

 

Plata produselor

1. Plata produselor se face prin bancă / prin ramburs - la primirea coletului / prin western union / prin moneygram / prin paypal sau personal.  

2. La comenzi ce depășesc 400 lei, este nevoie de plata în avans a 50 % . Se va pregati factura dvs. si veti gasi detaliile necesare efectuarii platii de indata ce va vom trimite factura. (Cont: RO94BTRLRONCRT0358295401 la Banca Transilvania)

 

Informații suplimentare

În cazuri rare, prețul real poate diferi față de cel de pe site, vă vom informa dacă este și cazul produsului dorit de dvs.

Stocurile prezentate pe site au caracter informativ și nu reprezintă întotdeauna stocul real.

Culorile invitațiilor și produselor  pot diferi în funcție de monitorul pe care sunt vizualizate imaginile.  

Orice comanda va fi expediata doar dupa confirmarea detaliilor printr-un mail de la client spre furnizor.

 

Returul pentru produsele nepersonalizate

Cumparatorul are dreptul renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de zece (10) zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nicio forma semn de uzura sau consum. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in nu mai mult de 30 de zile de la receptie. 

Conform OUG 34/2014 art. 16, NU SE POT RETURNA urmatoarele categorii de produse:

a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;

b) Produsele distinct personalizate;

c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Asta inseamna ca invitatiile / accesoriile  - realizate - nu pot fi returnate, decat a fost realizata o editare gresita, din vina furnizorului.

 

Program

Zilnic orele 9:00 - 19:00.

 

 

 

 

Etichete Candybar

orice tematica

Recuzita Photobooth

buze,mustati,mesaje

Pernute verighete

personalizate